MEDELTIDA GÄSTABUD – ETT EVENT FÖR ALLA SINNEN

För grupper som vill uppleva något extra kan vi rekommendera att boka ett Medeltida Gästabud. Välkommen till en kombinerad middag och föreställning som presenterar ett överdådigt Medeltidsinspirerat Gästabud som vi tänker oss att det har gått till. På riktigt.
Slå dig ner vid en av träbänkarna i källarvalvet från 1200-talet. Redan 100 år innan Waldemar Atterdag brandskattade Wisby var den här källaren i bruk. Känn historiens vingslag svepa genom rummet och få stearinljusens lågor att flämta. Njut av mat och dryck som serveras av tidsenligt klädda kökspojkar och pigor. Lugnet bryts av gycklare som roar gästerna med musik och allehanda upptåg.

Gästabudet serveras i medeltida miljö, antingen i vår Medeltidskällare Bistra Haren eller i S:t Nicolai ruin så storleken har ingen betydelse. Vid behov kan vi även hyra in oss i andra medeltida lokaler i Visby. Ni väljer själva nivån på kvällen, allt ifrån en enkel öl med tilltugg på vägen mot ett annat evenemang till en helkväll med Medeltida Gästabud.

FRIMIS KROG VISBY

Smedjegatan 17
621 56  VISBY
Växel: 0498-24 79 55
Direkt: 0498-21 03 60

Här finns vi!