FRIMIS KROG

Frimis Sommarkrog
I trädgården vid S:t Nicolai ruin hittar du en av Visbys mysigaste uteserveringar, öppet från vecka 27 och augusti ut. Här serverar vi vår specialitet, helgrillat gotländskt lamm och andra gotländska primörer varje kväll från kl 18.
Trädgården är en lugn oas i Visby innerstad med gott om plats för hundar, barnvagnar och barn med spring i benen.
Helgrillat lamm varje kväll
Varje eftermiddag startar vi kolgrillningen. Ska det bli riktigt gott tar det tid. Lammen från Graute Gård grillas långsamt över glödbädden medan de vänds och penslas med vår specialmarinad.
Väljer du att äta vår Grillbuffé så tar du tillbehör från buffén och går sen fram till lammkocken för att hämta ditt kött.
Meny
Även om helgrillat gotländskt lamm är gudomligt gott kanske man inte vill äta det varje dag. Därför har vi även en meny med kött, fisk, vegetariskt, förrätter & desserter.
Dricka bör man
Här på Frimis erbjuder vi mycket gott att dricka. Källvatten, kolsyrade drycker, samt öl & vin såklart, men vi kan också tipsa om lite mer speciella drycker att prova:
Bistra Harens Maltbrygd
Varje år brygger Wisby Bryggeri en särskild öl speciellt för oss på Frimis. Vi väntar alltid med spänning på att få provsmaka årets brygd för att se om Wisby Bryggeri som vanligt överträffar sig själva. Prova du med.
Flädersaft
Ingenstans passar det så bra med flädersaft som i en lummig trädgård mitt i Visby innerstad. Barnens favorit men vi rekommenderar alla att prova ett glas fläder. Om man vill ha något starkare kan man välja någon av våra fläderbaserade drinkar.
Bistra Harens Valnötssup
Varje höst plockar vi valnötter från trädgården för att krydda Frimis egna supar som sedan serveras med salt kringla. Mer gotländskt än så blir det inte!
Välkommen!

MEDELTIDSVECKAN

Frimis ♥ Medeltidsveckan
Under vecka 32 blir Frimis Krog lite vildare. Vi kokar fattigmansgryta samtidigt som gycklare, musiker, och allehanda pack minglar runt i trädgården, äter, skrattar, uppträder och förgyller vår tillvaro.Här blandas medeltidsklädda med 2000-talsmänniskor och stämningen brukar vara fantastisk.
Vill du äta på Frimis Krog under Medeltidsveckan så tar vi emot bordsbokningar fram till kl 20, därefter är det drop in som gäller.
Öppet 17-01.

FRIMIS KROG VISBY

Smedjegatan 17
621 56  VISBY
Växel: 0498-24 79 55
Direkt: 0498-21 03 60

Här finns vi!